Curățare chimică a automobilului

Compania „HIMCISTKA.MD” furnizează servicii de curățătorie chimică pentru mobilă și automobile în Chișinău de mai bine de 4 ani, scutind clienții de munca dificilă care necesită mult timp și efort. Angajații companiei sunt instruiți pentru a asigura performanțe de muncă de înaltă calitate.

Astăzi una dintre cele mai populare direcții ale companiei este curățarea chimică profesională a mașinilor. Peste trei de mii de clienți s-au adresat deja la HIMCISTKA.MD pentru ajutor și, ca rezultat, au rămas mulțumiți de munca specialiștilor și au devenit acum clienții noștri fideli.

Curățare chimică a automobilului – cât de atent nu ar fi proprietarul, după un timp salonul automobilului își pierde aspectul inițial și începe să acumuleze murdării. Chiar dacă curățarea salonului se efectuează în mod regulat, porii materialelor de tapițerie absoarb murdării și mirosuri, care mai târziu nu pot fi eliminate în mod obișnuit – cu detergenți achiziționați într-un magazin. Pentru a rezolva această problemă vă așteptăm la studeoul nostru „Himcistka.md” Cu ajutorul procedurii de Curățare chimică a automobilului putem să renovăm în mod radical interiorul automobilului dvs. Puteți vedea o parte din lucrările noastre vizitând pagina noastră de Facebook , Instagram , sau accesând portofoliul nostru de pe site.

Curățare chimică a automobilului in Chisinau

Prețul pentru curățarea chimică a automobilului

Denumirea lucrărilor
Standard (preț)
Detailing (preț)

1

Clasa mică ( De exemplu : Toyota Yaris, Audi A1, Kia Picanto, Honda Fit, Ford Fiesta etc.)

2700

3700

2

Clasa mijlocie( De exemplu : Mercedess C Class, Audi A4, BMW 3 Series, Kia Stinger, Toyota Camry, Ford Mondeo, etc.)

Business Class( De exemplu : Mercedess E Class, Audi A6, BMW 5 Series, Kia Optima, Toyota Camry, Ford Mondeo, etc.)

3200

4500

3

Premium Class( De exemplu : Audi A8, Porsche Panamera, Mercedes S Class, BMW 7 Series, Lexus LS 600, etc.)

3500

5500

4

Crossover-uri mici până la medii. (De exemplu : Audi Q3/Q5, BMW X1/X3, Mercedes GLC, Mazda CX5, Honda CR-V, Toyota Rav4 etc.)

4000

6000

5

Crossover-uri mari și SUV-uri ( De exemplu : Audi Q7/Q8, BMW X5/X7, Mercedes  ML/GL, Toyota Land Cruiser, etc.)

4500

6500

6

Crossover-uri mari și SUV-uri de clasa Premium ( De exemplu : Rolls-Royce Cullinan, Lincoln navigator, Bentley Bentayga, Range Rover, etc.)

5000

6500

7

Truck 

5000

6500

8

Clasa executivă ( De exemplu : Rolls-Royce, Mercedes Maybach, Bentley etc)​

4500

7000

9

Mercedes Sprinter

Negociabil

Negociabil

10

Autobus

Negociabil

Negociabil

În companie lucrează doar meșteri cu experiență care vor selecta corect toate soluțiile necesari pentru a face față contaminărilor apărute. Compania „Himcistka.md” este unul dintre liderii din sfera de curățenie din Chișinău, deoarece folosește numai mijloace și echipamente certificate de înaltă calitate pentru a combate murdăria. Astfel, este posibil nu numai să scăpați de murdărie și mirosuri neplăcute, ci și să restituiți aspectul inițial al mobilierului și al altor articole care necesită îngrijire, inclusiv mașinile.

Lucrul pe care îl desfășoară compania noastră este întotdeauna efectuată la cel mai înaltă nivel și calitate. „Himcistka.md” oferă o abordare individuală fiecărui client, ia în considerare toate dorințele și lucrează pentru rezultat. Curățarea noastră chimică este cea mai bună în acest gen, deoarece cel mai important lucru pentru noi este lucrul pentru rezultat și recenziile bune de la clienții noștri

Pe site-ul companiei „Himcistka.md” puteți vedea întreaga listă de servicii oferite de noi, inclusiv curățarea chimică a mobilei , precum și puteți obține o consultație gratuită de la operator.

Aflându-vă în Chișinău și contactându-ne pentru o curățătorie profesională a mașinii, veți readuce mașina la strălucire și curățenie perfecte. Aspectul vehiculului este dovada respectabilității și responsabilității proprietarului său. Prețul curățării chimice auto în Chișinău este accesibil! Pe site-ul web „Himcistka.md” există informații despre mijloacele pe care specialiștii le folosesc în procesul de curățare. Astfel, veți fi convins de calitatea și inofensivitatea lor.

Pentru un preț accesibil, clientul primește o mașină perfect curată, care va fi absolut sigură de utilizat după curățare.

DE CE ESTE PROFITABIL?

Beneficiile dvs. în cifre

+50%

Extinde viața interioară a salonului

-30%

Condițiile noastre sunt mai profitabile

-99%

Microbi și microorganisme din interiorul mașinii tale

+100%

Economisindu-ți timpul

+99%

Clienții ne recomandă prietenilor
+373 68 500 701

Doreşti să afli şi alte detalii ? Sună la numărul afişat mai sus

AUTOTURISM
Complex –1300 lei
 • Tavanul (Patalok) – 350 lei
 • Scaun față 1bc - 180 lei
 • Scaun spate – 300 lei
 • Ușa 1bc – 50 lei
 • Port bagaj – 300 lei
 • Podeaua – 300 lei
 • Plastic – 200 lei
TIR
Complex –1500 lei
 • Tavanul (Patalok) – 700 lei
 • Scaun 1bc - 200 lei
 • Plastic/Tarpedou – 300 lei
 • Pat 1bc – 200 lei
 • Podeaua – 200 lei
 • Ușa 1bc – 50 lei
MINIVAN/CROSSOVER
Complex - 1600 lei
 • Tavanul (Patalok) – 500 lei
 • Scaun față 1bc - 200 lei
 • Scaun spate – 350 lei
 • Ușa 1bc – 70 lei
 • Port bagaj – 350 lei
 • Podeaua – 400 lei
 • Plastic – 250 lei
Popular